Volkswagen udruller nye forhandlerkontrakter per 1. april 2020

Autobranchen gennemgår store forandringer, og Volkswagen har med de nye forhandlerkontrakter gældende fra 2020 trimmet forretningsmodellen, så både digitalisering, elektrificering og effektivisering er i højsædet.

Vi ønsker at styrke forhandlernettet og forberede det til at kunne imødegå de nye udfordringer, som fremtiden bringer, og samtidig sikre at Volkswagen kan fastholde og styrke sin nuværende position som det førende bilmærke i Danmark. Forhandlerne er også i fremtiden en central del af værdikæden i Volkswagen, og vi har derfor fuld fokus på en styrkelse af forhandlernettet på lokalt niveau.

Med det mål for øje har vi bl.a. arbejdet intensivt på at styrke Volkswagen i hele Danmark, og fra den 1. april 2020 igangsættes de nye forhandlerkontrakter hos landets Volkswagen-forhandlere.

“Strategiarbejdet har været i gang i 36 måneder, og de opsagte forhandlere blev opsagt for 2 år siden med 24 måneders varsel”, udtaler direktør for Volkswagen Mads Lauvring.

I de nye kontrakter er forretningsmodellen revideret med henblik på at have både geografi, digitalisering, elektrificering og effektivisering endnu mere i højsædet. Volkswagen Danmark har i forlængelse af dette vurderet hele det danske forhandlernetværk, og Volkswagen i Aalestrup, Grindsted, Hobro og Nykøbing Sjælland er i den henseende ikke blevet tilbudt en ny salgskontrakt på Volkswagen.

Det er dog lykkedes at sammensætte en ny konstellation af forhandlere i Vesthimmerland og Mariager kommune ved at sammenlægge Aalestrup og Hobro, der fremover vil høre under den nuværende ejerkreds for Volkswagen i Aalestrup.

Direktør for Volkswagen Danmark, Mads Lauvring, udtaler: ”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for et fantastisk samarbejde gennem flere årtier, og jeg ønsker det bedste for disse forretninger fremover. Vi vil samtidig se frem til fortsat at have disse forretninger som autoriserede Volkswagen Service partnere, så de lokale kunder også fremover kan nyde godt af den gode service som Volkswagen Grindsted, Hobro og Nykøbing Sjælland yder hver evig eneste dag ”.

Kunder, der har købt en ny Volkswagen i salgsafdelingen hos Volkswagen Grindsted, Hobro eller Nykøbing Sjælland, men endnu ikke har fået den leveret, vil uden problemer stadig kunne få udleveret deres biler i denne ophørsperiode. De skal blot aftale de nærmere detaljer omkring udlevering af bilen direkte med den givne forretning.

Vi ser fortsat frem til at byde både nuværende og fremtidige kunder velkommen hos landets 54 Volkswagen-forhandler partnere.

Bemærk, at alle partnere har åbent med reduceret bemanding i denne tid, så det er muligt både at få serviceret sin Volkswagen, samt at købe en ny eller brugt Volkswagen. Desuden kan kunderne benytte sig af de mange digitale kanaler som eksempelvis Volkswagen Chat, Volkswagen Go samt Volkswagen.dk.

For yderligere information

Mads Lauvring, Direktør Volkswagen Danmark

Tlf. 29438019

Mail. malv@vw.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk