ErhvervsCenter ServicePlus

Volkswagens populære erhvervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind, er jeres vigtigste arbejdsredskab.

I vores ErhvervsCenter ServicePlus har vi særlig opmærksomhed på dig som erhvervskunde – så du kun skal koncentrere dig om din forretning.

Vi arbejder for, at du får en 360 graders oplevelse, salg og service hånd i hånd, hvor vores samlede Erhvervsteam står sammen om at få din hverdag kørende.

Vores erfaring med erhvervskunder betyder, at vi kender dine behov og forstår din virkelighed: Du bruger bilen. Resten tager vi os af.
I dit ErhvervsCenter ServicePlus møder du dedikerede erhvervsrådgivere, der udelukkende tager sig af erhvervslivet og har overblik over moms- og afgiftsreglerne. Din erhvervsrådgiver kortlægger din virksomheds behov, så du får den optimale løsning. Vi rådgiver og vejleder i valg og opbygning af bilerne, og sammensætter individuelle leasing- og finansieringstilbud til netop dit behov. Dette kombineret med fordelagtige Service- & Reparationsabonnementer giver dig tryghed, landsdækkende service og budgetsikkerhed.

Kan du ikke finde tid til at besøge os, kommer vi gerne ud til dig. Giv os blot et kald og aftal et tidspunkt. Ønsker du at prøvekøre en af vores modeller, kan du se vores demobiler her.

 

Et værksted bygget til erhvervsbiler
På dit ServicePlus værksted møder du vores specialuddannede servicerådgivere og tilknyttede erhvervsteknikere, som er dedikeret til netop mærket Volkswagen Erhvervsbiler. Dermed er du sikret høj teknisk ekspertise og opdaterede kvalifikationer til din varebil – samtidig forstår vi også, at vores vigtigste opgave er at få dig hurtigst muligt ud at køre igen.

Vores dedikerede erhvervsservicerådgiver vil blive din faste kontaktperson på værkstedet, som kender dig og dine behov. Og vi har særligt afmærkede parkeringspladser til de store varevogne, så du ikke skal bruge unødig tid på at klemme din bil ind på en for snæver plads.

Bag erhvervsservicerådgiveren står et samlet Erhvervsteam. For at kunne give dig den bedst mulige service har ServicePlus værkstederne flere arbejdsstationer, som er specielt designet og teknisk udstyret til at reparere selv de største Volkswagen Erhvervsbiler. Og hvis du må undvære din bil i flere dage, har vi mulighed for at stille en varebil i tilsvarende størrelse – og i nogle tilfælde med samme type opbygning – til din rådighed i reparationsperioden.

Læs mere om vores ServicePlus koncept her